Twintig jaar geleden is het allemaal begonnen, in het huidige pand aan de Beethovenstraat te Amsterdam. Luciënne Jesse heeft destijds haar eigen ideeën over juwelen, veel vooruitstrevender dan het aanbod dat op dat moment verkrijgbaar was. “Dan ga ik het zelf doen” was haar idee, en zo geschiedde. Vanaf het begin was de winkel een doorslaand succes met juwelen uit eigen atelier; verfrissend, vernieuwend en uitdagend zoals nog niet eerder gezien. Gedurfde combinaties van materialen en uitgesproken juwelen met grote kleurstenen maar zeer draagbaar, alles vervaardigd in 18 karaat goud. Uitgedacht voor de succesvolle, moderne vrouw die zich wil onderscheiden van de massa.

Nog steeds na 20 jaar is Luciënne Jesse een toonaangevend juwelen merk in Amsterdam en omstreken, met steeds meer erkenning in het buitenland. Onze klanten herkennen het Jesse signatuur onmiddellijk door de stoere, maar toch vrouwelijke ontwerpen.

Op zaterdag 1 december 2018 hebben we een feestelijke dag in de winkel op de Beethovenstraat 60 en we nodigen jullie graag uit om hier bij te zijn.

Heel graag tot dan!

Jesse Jewelry viert haar 20 jarig bestaan.