Mix & Match

29 april 2015

Luciënne heeft het via deze weg al vaker aangemoedigd: stap eens uit je comfortzone bij het samenstellen van je juwelencollectie. Mix & Match kan heel verrassende resultaten opleveren. Wanneer je uit die comfortzone stapt, blijken er vele combinaties mogelijk.

Kies je altijd voor 18 karaats goud of betrap je jezelf erop dat je een voorliefde hebt voor een bepaalde edelsteen?...

Lees meer

Stralende ogen

29 april 2015

Luciënne zoekt haar kleurstenen persoonlijk uit in diverse landen. Als de nieuwe collectie stenen dan eindelijk in Amsterdam arriveert, is er met Luciënne even geen land meer te bezeilen.

Het overgrote deel van de kleurstenen van de meest recente collectie komt uit Brazilië. Het is een sport voor Luciënne om stenen te vinden die net even anders zijn. Bijzondere...

Lees meer

Geweven zilver

29 april 2015

Sinds kort biedt JeSse een heel bijzondere zilverlijn aan, met sieraden van geweven zilver. Luciënne werkt hiervoor samen met een ambachtelijk familiebedrijf in Italië. 

In een klein atelier in Italië worden al generaties lang de meest adembenemende producten vervaardigd van geweven zilver en goud. Op ambachtelijke wijze worden de ragfijne goud- of zilverdraadjes verwerkt...

Lees meer

Nieuwsarchief

Inschrijven nieuwsbrief