Jesse Jewelry begrijpt hoe belangrijk het vermaken van uw trouwring voor u is. Er glinstert vast nog een herinnering in uw oude trouwring, het goud, de fraaie steen en de gedachtes aan uw huwelijk. Jesse Jewelry is erin gespecialiseerd om deze vroegere glans weer helemaal terug te brengen. Beschadigingen en slijtage verdwijnen, de fraaie vormen gaan weer opvallen en onze topgoudsmid zorgt dat uw ring weer als gegoten zit. Zo schuift u deze ring straks weer perfect om uw vinger en hij weer zo mooi als vroeger of wordt deze geheel vermaakt tot een nieuw sieraad. Kortom ambachtelijk vakwerk van allerhoogste niveau dat je niet veel meer zult tegenkomen. Alles is mogelijk bij Jesse Jewelry, dus kom snel eens bij ons langs of neem nu contact met ons op.

Hieronder een originele klassieke trouwring verbouwd tot een design trouwring van Jesse met een veel fraaiere zetting en dikkere scheen.

De zetting van een oude entouragering is hieronder op een nieuwe brede band geplaatst.

Het komt regelmatig voor dat mensen met de trouwringen van hun (overleden) ouders of grootouders bij Jesse Jewelry komen met de vraag deze tot een sieraad te verwerken. Luciënne kreeg onlangs het verzoek van een klant om dat te doen met maar liefst vier trouwringen. Vier gouden bandjes, met allemaal hun eigen legering. Twee mooie huwelijken die moesten worden versmolten: daar wilde Luciënne natuurlijk wel iets bijzonders van maken. Ze ontwierp een schitterende ring met een grote toermalijn. De steen combineert niet alleen prachtig bij het goud, maar past ook goed bij de klant. Het was een huzarenstukje voor de goudsmid om de originele gravures met de namen en trouwdata intact te houden. Een geweldig aandenken met een bijzondere betekenis.

  • vermaken-van-uw-trouwringen-2.jpg

  • vermaken-van-uw-trouwringen-1.jpg

Nieuws

29 april 2015

Mix & Match

Luciënne heeft het via deze weg al vaker aangemoedigd: stap eens uit je comfortzone bij het

Lees meer