Om uw prachtige erfstukken van “oma” nu te laten liggen in uw juwelendoos is natuurlijk zonde. Daarom kunnen wij u helpen om bijvoorbeeld uw oude zetting over te zetten op een nieuwe moderne band. Ook kunnen wij uw huidige stenen uit het oude sieraad halen en daar iets geheel anders van maken. Dit alles zonder het authentieke en emotionele gevoel te verliezen. Mogelijkheden te over dus. Wij informeren u hierover graag in de winkel. Het maken van een afspraak is daarvoor wel handig, want er gaat natuurlijk de nodige tijd in zitten. Op deze wijze heeft u weer een prachtige en uiterst betaalbare aanvulling op uw huidige collectie.

De klassieke zetting is hier overgezet op een moderne brede witgouden Jesse.

       OUD

   NIEUW

Hieronder ziet een mooi voorbeeld van de verbouwing van een klassiek parelcollier tot een uiterst fraai modern Jesse juweel. Er is hier een grote aquamarijn, rondom gezet met briljanten, als sluiting gebruikt waardoor het een heel andere look and feel heeft gekregen. Een “gewoon” parelcollier werd omgetoverd tot één met een “Hollywood”uitstraling.

Volledig naar wens vermaken wij ook uw ring. Als deze bijvoor-beeld niet perfect past dan vermaakt onze topgoudsmid deze graag, zonder dat dit ook maar een beetje zichtbaar is. Of wanneer u een oude ring heeft met een beschadiging of een versleten uitstraling, dan brengen wij die oude glans en klasse weer terug. Maar ook kunnen wij stenen uit de oude ringen halen en hiermee een nieuw en uniek sieraad maken. Zoals een armband, collier of oorbellen. Wij hebben een heel grote expertise in het vermaken van alle sieraden!De liefde van het (ver)maken van ringen zit diep bij Jesse Jewelry. Luciënnes vader werkte als diamantair met bijzondere diamanten in diverse slijpvormen. Met hem werkte Luciënne jarenlang samen en doorliep tevens de opleiding aan het prestigieuze ‘Gemological Institute of America’ in New York. Al in de negentiger jaren begon zij met het ontwerpen en (ver)maken van allerhande sieraden.

Een doordachte sieradencollectie opbouwen: het is niet altijd even eenvoudig. Luciënne neemt er graag alle tijd voor om samen met u van oude en nieuwe stukken een prachtige verzameling te maken!

Wie kritisch in zijn juwelendoos kijkt, moet vaak constateren dat er een ratjetoe aan sieraden in zit. Wellicht een paar favoriete ringen, het gouden kettinkje van je eerste liefde, misschien wel dierbare erfstukken die niet gedragen worden, zoals die antieke, maar ondraagbare broche van oma... Wil je een keer schoon schip maken? Bij Jesse Jewelry kan dat. Luciënne maakt hiervoor een persoonlijke afspraak met je en neemt vervolgens samen met jou al je stukken door. Wat draag je graag, wat heeft antiekwaarde, wat kan eigenlijk wel weg? Soms zijn er slechts kleine aanpassingen nodig om een eenheid te creëren waardoor een bepaald sieraad weer draagbaar wordt. En zo kan de antieke broche van oma ineens gedragen worden als een prachtig collier en worden de geliefde, maar totaal verouderde ringetjes verwerkt tot mooie oorbellen. Kom gerust eens langs bij Jesse Jewelry met jouw juwelendoos. Maak wel eerst even een afspraak

  • Maansteen ring

  • Losse maansteen en ringscheen

  • Oorhangers citrien

  • Rubeliet ring in witgoud

  • Losse rubeliet en twee ringen

  • Ring met briljant op nieuwe scheen

  • Parelcollier met aquamarijn slot

  • Ontwerpschets saffier oorhangers

  • Saffier oorstekers voor nieuwe ontwerp

Nieuws

29 april 2015

Mix & Match

Luciënne heeft het via deze weg al vaker aangemoedigd: stap eens uit je comfortzone bij het

Lees meer